top of page

Stockholm

399 euro/Personi/4 Dite/Nisja me date 11 Prill

Detajet e udhetimit

Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë - Stockholm. Nisja nga Tirana në orën 15.55 Mbrritja në Aeroportin Skavsta të Stokholmit në orën 19:10. Transferimi në Kështjellë e Gripsholm. Udhëtimi zgjat rreth 1.5 orë. Opsionale: Vizitë në Kështjellë. Vazhdimi Udhëtimit për në Uppsala. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitë e Monumenteve të qytetit: Kështjella, Katedralja, Universiteti. Vazhdimi udhëtimit për në Sigtuna. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë. Vizitë e Monumenteve Kryesore të qytezës së vjetër Sigtuna. Vazhdimi Udhëtimit për në Stockholm. Mbrritja në Stockholm. Sistemimi dhe fjetja në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike në Monumentet e Stockholmit: Pallati Drottingholmen ku do të vizitohen edhe kopshtet e mrekullueshme të tij, Bashkia e qytetit ku çdo vit mbahet ceremonia e nderimit të laureantëve te cmimeve Nobel nga Mbretëria Suedeze, Qyteti i vjetër si dhe ishulli qendror Gamla Stan ku gjenden Pallati i vjetër Mbretëror, sheshi qendror i qytetit dhe më i bukuri Stortoget ku gjendet edhe Akademia Suedeze si dhe Muzeu i Nobelit. Fjetje në hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Paradite, Opsionale: Shëtitje me Anije nën Urat e Stockholmit. Pasdite, Opsionale: Shëtitje me Anije në Ishujt e Arkipelagun e Stockholmit. Fjetje në hotel.

Dita e Katërt: Transferta për në aeroportin e Skavtsas. Fluturimi direkt Stockholm - Tiranë. Nisja në orën 21.20. Mbrritje në orën 00.20.Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë - Stockholm.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel per 3 net qëndrimi.
4. Mëngjeset në Hotel sipas programit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Rezervoni Ketu 

bottom of page