top of page

Rome dhe Firenze

299 euro/Personi/4 Dite/Nisja me date 22 Janar 329 euro/Personi/4 Dite/Nisja me date 11 Shkurt 349 euro/Personi/4 Dite/Nisja me date 7 Mars 359 euro/Personi/4 Dite/Nisja me date 9 Mars 379 euro/Personi/Nisja me Date 14 Mars

Detajet e udhetimit

Dita e Parë: Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 06.50. Mbrritja në Pisa më 08.40. Transfertë nga Aeroporti në qytetin e Pizës. Vizitë e shkurtër në Piza. Transferta për në Firence. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Nisja për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbrritja në Romë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Fjetje në hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo. Transfertë ë Aeroportin e Romës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 22.10. Mbrritja në Tiranë në 23.45.Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tirane - Pisa - Rome - Tirane
2. Transfertat dhe te gjitha shëtitjet me autobus sipas programit.
3. Akomodim në hotel.Ne Firenze dhe ne Rome.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.
(Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Rezervoni Ketu 

bottom of page