top of page

Struge

169 euro / Personi / 3 Dite/ Nisja me date 31 Dhjetor

Detajet e Udhetimit

Viti i Ri në Strugë:
Nisja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 net.
Darka Speciale e Vitit te Ri


- Hotel Izgrev 5* - 2 net €169.

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 net qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri më 31 Dhjetor (Pije të përfshira) dhe 1 Janar (Pije të përfshira);
4. Muzikë dhe Argëtim më 31 Dhjetor dhe më 1 Janar me Muzikë live.
5. Përdorimi falas i Pishinës së Brendshme dhe SPA


Në pagesë nuk janë përfshirë:

1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual.

Shtesa për Transportin Vajtje Ardhje €20

Rezervoni Ketu 

bottom of page