top of page

All inclusive ne Ulqin

169 euro / Personi / 3 Dite/ Nisja me date 31 Dhjetor

Detajet e Udhetimit

Hotel Otrant 4* - 2 net €169,

- Fjetje 2 Net,

- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)

- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar
- Darkat më 31 Dhjetor dhe 1 Janar janë me muzikë live dhe orkestër,


OPSIONALE: Shtesë për Tur Budva, Kotorr, Ulqin, Transport Vajtje Ardhje €20

Shtesë për TurIn Budva, Kotorr, €10
Turi ne Budva Kotorr do zhvillohet me date 1 Janar. Nijsa do jete ne oren 13:00 dhe kthimi perafersisht rreth ores 19:00 ne Hotel.
Kujdes:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel. Taksat janë:
• Hotel 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
- Fjetje 2 Net,
- All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
- Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar me muzikë live dhe orkestër, Pije të përfshira.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
OPSIONALE:
Shtesë për transport vajtje ardhje nga Tirana, €20
Shtesë për Tur Budva, Kotorr, €10

Akomodimi do jetë në Hotel Otrant 4*
https://www.hotelotrant.me/

Rezervoni Ketu 

bottom of page